schema
Woensdag is alweer de laatste thuisspeelavond voor de senioren. Welke wedstrijd mag je niet missen? Wie vecht er nog voor handhaven en welke persoonlijke drijfveren spelen mee?

Dames 2 –  Spuyt 2
Vorige week won Albatros een vijfsetter tegen Spuyt, nu volgt meteen de return. De onderste vier teams staan dicht bij elkaar en daarvan degraderen er twee direct. Bij winst is het team sowieso veilig in de tweede klasse. Bij verlies is degradatie zeker mogelijk en is het team afhankelijk van andere uitslagen.

Dames 4 – US 11
Na de overwinning op WEST! vorige week, is rechtstreeks degraderen niet meer mogelijk. Wil het team de p/d-wedstrijden ontlopen dan moet er ruim geworden worden en dan nog is het wachten op andere uitslagen.

Heren 2 – Netzo 2
De mannen van het tweede kunnen de derde plek verdedigen, degraderen is niet meer mogelijk en promoveren ook niet. Qua stand in de ranking dus niet spannend, de prognose voorspelt een 3-2 overwinning. Dat is dan wel weer spannend.

Heren 4 – KVA 7
Een 3-1 overwinning op de Cavia’s is hier de voorspelling. In de poule is dit een wedstrijd van de middenmoot, geen wedstrijd om speciaal voor naar de sporthal te komen.

Dames 1 – Armixtos 2
Bij de uitwedstrijd werd nog onnodig verloren met 3-2. Thuis zal Albatros gebrand zijn op een revanche. Al is het maar zodat Armixtos in de toekomst de naam van Miriam wel goed schrijft.

Dames 3 – SVU 4
Degradatie is helaas al een feit voor Dames 3, dat koploper SVU op bezoek krijgt. Albatros moet nog tegen de nummer 1 en 2 spelen en kan zo ‘mede bepalen’ wie uiteindelijk kampioen wordt. De druk ligt in elk geval bij de tegenstander.

Dames 5 – West 3
Een degradatietopper. Als Albatros wint, heeft het directe degradatie tegengehouden en is de kans groot dat het team ook de p/d wedstrijden ontloopt.

Heren 1 – Jonas 2
De bezoekers komen om goede zaken te doen zodat het kampioenschap inzicht blijft. Heren 1 is dik veilig en kan dus vrijuit spelen. De uitwedstrijd ging met 3-1 naar Jonas, de mannen hebben dus nog we iets recht te zetten.