“Waarom staan jullie zo hoog?” was de vraag die ik stelde aan onze tegenstander na de door ons met 4-0 gewonnen wedstrijd in Baarn. “Waarom staan jullie zo laag?” riposteerde de tegenstander. Met deze patstelling is eigenlijk alles gezegd over de wedstrijd van het vlaggeschip van Albatros tegen Touché HS1.

De stand deed vermoeden dat het een moeilijke wedstrijd zou worden. (Albatros tiende en Touché vierde.) We waren dan ook allemaal ruim op tijd aanwezig in de hal om ons warm te spelen. En dat was wel nodig aangezien de gemeente Baarn besloten had te bezuinigen op de kosten van de verwarming van sporthal de Trits.

Onze Franse toplibero was helaas verhinderd maar dat had de prettige bijkomstigheid dat onze middens en buitenaanvallers in het achterveld op hun vertrouwde plekjes kwamen te staan. Ondanks onze mindere servicepass was de tegenstander niet in staat om enige druk op Albatros uit te oefenen. Spannend werd het dan ook geen moment. Complimenten voor het team dat geen moment verzaakte, geduldig bleef, heel goed blokkeerde en weinig fouten maakte in de aanval..

Tevens is het te vermelden waard dat Jesse een vriendinnetje heeft. Ze kwam ook meteen kijken. Hij speelde dan ook een geweldig goede wedstrijd. We zijn heel blij voor Jesse.  En vanaf nu moet ze dus elke wedstrijd komen kijken… (ook als het weer uit is).