In de mixpoule van het Spuyt toernooi had Albatros een titel te verdedigen. Met twee nieuwe aanwinsten Chiara en Ruud moest het dit jaar weer gaan gebeuren. De eerste wedstrijd ging moeizaam. Iedereen leek nog aan elkaar te moeten wennen. Laura haalde haar kennis en kunde over het spelverdelersvak nogmaals naar boven. Het mocht echter niet baten. De eerste wedstrijd ging verloren.
Extra mannen
Daarna stonden we als team voor de zware opgave om de overige twee poulewedstrijden te winnen om de eerste tegenstanders terug te kunnen pakken in de finale. De tweede wedstrijd was snel in de pocket. De laatste wedstrijd begonnen we met een vliegende start. Eerste set gewonnen. De tegenstanders brachten nog wat extra mannen in. Desondanks ook de tweede set gewonnen. Daarna moest het gebeuren in de finale. Eerste set gewonnen met geweldig teamwork. Tweede set kwamen we op een achterstand.

Engel
Jiske was de reddende engel die eindigde met een service reeks waardoor ons puntensaldo hoger uit kwam. Het was weer gelukt! De bitterballen hebben erg goed gesmaakt. Maar belangrijker nog. Jiske heeft haar kans gegrepen om de microfoon over te nemen en ook het ALBAvolleytoernooi aan te prijzen! Zie jullie daar!