h1-albatros
Dames 2, 3, 4, 5 en Heren 1, 3 en 4 speelden woensdagavond een thuiswedstrijd in de Verheijhal. Dé vraag die de vogels dan bezig houdt: wordt er nog wel wat gewonnen? Wint elk thuisspelende ploeg dan? Is dat de helft? Winnen alleen de mannen en niet de vrouwen, of juist andersom? 

Winst
Dames 4 liet in de eerste set de punten aan de vrouwen van de tegenpartij. US kreeg alle ruimte, maar al snel boksten onze vrouwen zich helemaal terug in de wedstrijd: 3-1 winst. Op het veld ernaast deed Dames 3 wat het moest doen, alles over de Spuyt heen spuiten en dat lukte, met 19, 19, 18 en 13 op papier een simpele wedstrijd. Goed gedaan meiden. Dames 2 liet nog wel een set liggen: de laatste met 23-25. Helaas wist Heren 4 alleen de eerste set te winnen, met volle overtuiging: 25-12. Daarna was de koek op.

Spannend
Om te snijden was de spanning bij Heren 3 in de laatste set, bij een voorsprong van 2-1 in sets. Een vijfsetter werd nipt voorkomen, maar dan ook net: 26-24 winst in de vierde set: 3-1. Helaas viel bij Dames 5 de uitslag de verkeerde kant op, wel pakte het nog heel goed de laatste set! Heren 1 had ook twee spannende sets: 26-24 en 25-23 was het in het tweede en derde stuk van de wedstrijd. Echt spannend was het ín het veld niet, althans zo voelde dat niet. De overige sets werden met meer afstand gewonnen, met slechts 15 en 13 punten voor het bezoekende team. Daarmee stijgt Heren 1 naar de vierde plek, het moet niet gekker worden. Meer standen zien? SMASH!