Albatros heren door naar de bekerfinale


Een fragment uit de wedstrijd tegen de ‘vieze mannen’ van VVAmsterdam Heren 6: keihard punt van Thijs. Het tweede herenteam, of was het nou het eerste team, heeft dinsdagavond een plek veroverd in de finale van de Amsterdamse beker. Het team speelt donderdagavond tegen US. Eerder op de avond wisten twee vogels van Heren 1 met een volledig Heren 2 als invalteam te winnen van de Groenen. Kansloos werd Armixtos aan de kant gezet.

Kampioen verslagen
Vervolgens waren de mannen van VVAmsterdam Heren 5 allang weer vergeten dat ze kampioen waren in de tweede klasse. Het werd namelijk verslagen door het tweede herenteam van Albatros. Vervolgens moesten zowel Heren 1 als 2 spelen en dat ging natuurlijk niet. Besloten werd om niet tegen US te spelen maar tegen de ‘vieze mannen’ van VVAmsterdam. (Zo noemen ze zichzelf, maar dan in het Duits). Dat team had tenslotte al een wedstrijd gewacht. Alweer in twee sets wonnen de vogels.

Studentenvrouwenfinale
De enige horde die nog genomen moet worden voor het combiteam van 1&2 zijn de competitie-wedstrijden die beide teams woensdag nog moeten spelen voor de finale van donderdag. ‘Bijzondere’ planning… Bij de vrouwen wordt het een echte studentenstrijd tussen SVU en UvO. Kom dat zien! En bij gebrek (filmpje 1 en filmpje 2) aan commentaar bij het filmpje, hier de woorden: ‘En zo zien we dat graag’.

Verkeerde tijd finale
De finales worden donderdag gespeeld in de Wethouder Verheijhal en beginnen volgens de website van organisator Armixtos om 20 uur. Dat zal gezien de vier competitiewedstrijden die om 19 uur gespeeld worden nog wel veranderen naar 21 uur. #flop


SponsorKliks, sponsor jouw sponsordoel gratis!


  1. Overigens krijgt H2 vanavond weer scheefhangende Arie als scheids…

  2. Moet dat nu weer direct op #flop?

    ’t wordt overigens een studentikoos avondje…

Geef een antwoord

E-mailadres wordt niet gepubliceerd

*