hal
De trainer van Heren 4 loopt de hal uit. Het team staat 2-0 voor en ook in de derde set gaat het goed, hij gelooft het wel (al wordt het uiteindelijk 3-1). Ondertussen serveert Edgar van Heren 3 zijn team richting een dikke 4-0 overwinning. De vierde klasse was nog nooit zo slap. Met 25 punten uit vijf wedstrijden doen de mannen van het derde goede zaken. De jonge gasten trouwens ook. Hoe de thuisspeeldag verder verliep? 

Verzamelen
Heren 2, 3 en 4 speelden op hetzelfde moment en dat is in tijden van een griepvirus, vakanties, tentamens en blessures niet ideaal. Met dank aan Kier die de halve middag gebruikte voor het verzamelen van genoeg spelers voor drie teams, kon er gewoon gevolleybald worden. Heren 4 staat nog steeds bovenaan waar Heren 2 na 1-3 verlies nu afstand moet doen van de koppositie.

Netzo saai
Dames 2 heeft maar weinig moeite met het niveau in de tweede klasse en staat bovenaan. Het team zette Netzo simpel opzij: 13, 14, 16 en 20. Een wedstrijd die maar niet spannend wilde worden. Dinsdag volgt de uitwedstrijd tegen Netzo, hopelijk wordt het niet netzo saai, maar is de uitslag wel netzo voordelig voor Albatros, het net hangt tenminste weer zo… Hebben we die grappen ook weer een keer gemaakt.

Tactiek
Het publiek was wel de winnaar bij de wedstrijd Heren 1 tegen Zaanstad. Het team speelde voor de vierde keer dit seizoen een vijfsetter. Besloten was vooraf om het oudere bezoek eruit te spelen op conditie, een tactiek die Heren 1 tegenwoordig wel vaker inzet. En dat is best gewaagd met vijf spelers die meedoen terwijl ze geblesseerd zijn.

Studenten
De studenten van UvO maakten het alleen in de tweede set spannend. De andere sets waren overtuigend voor Dames 1 waarmee ons damesteam nu de eerste plek siert. 25-17, 23-25, 25-19 en 25-18. Zou er stiekem al een klasse omhoog gekeken worden?