Na bijna twee jaar van beperkingen in onze mogelijkheden om te volleyballen, kunnen we sinds kort weer in alle vrijheid onze sport beoefenen. Hoewel de huidige oorlog in Oekraïne laat zien dat vrijheid ook zijn beperkingen kent, willen wij als Albatros toch eindelijk weer een toernooi organiseren voor alle volleybal-liefhebbers in en rond Amsterdam. Met als thema VRIJHEID / FREEDOM en de slogan “I want to smash free”.

Dat gaat gebeuren op zaterdag 23 april 2022 vanaf 13 uur in de Wethouder Verheijhal, Polderweg 300 in Amsterdam-oost. Van 13 tot 18 uur wedstrijden op verschillende niveau’s, van 17.30 tot 20 uur een maaltijd en vanaf 20 uur de prijsuitreiking en een feest voor iedereen met live muziek van de band BIG BILLY & DE BABY’S.

Teams die willen deelnemen, kunnen zich aanmelden via albatros-amsterdam.nl/albavolley

We willen poules organiseren voor Dames hoog (1e/2e klasse), midden (3e/4e klasse), laag (5e/6e klasse), Heren hoog (1e/2e klasse), midden (3e/4e klasse), laag (5e/6e klasse), Mix hoog (3e klasse en hoger), Mix laag (4e – 6e klasse) en Mix recreanten. Mixteams hebben minimaal 2 speelsters. Bij aanmelding dus aangeven op welk niveau je wilt meedoen.

Het inschrijvingsgeld bedraagt 15 euro per persoon. Dat is voor de wedstrijden, de maaltijd, een consumptie en het feest! Je aanmelding is pas definitief als het inschrijfgeld voor het hele team is betaald op IBAN NL36 INGB 0001 455342 tnv volleybalvereniging Albatros. Graag in 1 keer voor het hele team betalen.

Voor meer informatie: albavolleytoernooi@albatros-amsterdam.nl