“Jaja je leest het goed! Al 20 jaar gaat een grote groep van Albatros dames een weekendje weg! De laatste jaren is dat voornamelijk in Schoorl. Zon, zee, strand en alles mag en niets moet: das het motto! Het uitje is ontstaan als teamuitje van D1, later uitgebreid met D2. Dit jaar was speciaal door de extra grote groep die meeging, want ook D3 en D4 waren vertegenwoordigd! Zo’n 20 dames hebben eerste weekend van juni Schoorl e.o onveilig gemaakt.

Strand

De jongste speelsters gingen uiteraard op zaterdag per auto richting strand, stel je voor dat je moe wordt! Een groep van 8 dames pakte de fiets door de duinen! Een derde groep is eerst naar Bergen gegaan. Die hebben echter nooit het strand van Hargen gevonden. Maar we zaten onder dezelfde heerlijke zon zo’n paar 100 meter van elkaar.

Lekker eten
Omdat BBQ-en (vaste prik) voor een dergelijke groep iets te ambitieus was op een 4 persoons bbq, heeft de feestcommissie voorgesteld dat alle teams wat lekkers maken. En dat dat gelukt is, is zeker! De lekkerste salades, verse kruidenboters, wraprolletjes en gehaktballetjes zijn met veel liefde bereid en met net zo veel liefde opgegeten.

Kofferbakmarkt
Op zondag ontwaken de 2 huisjes langzaam. Ontbijt staat gedekt (lijkt wel all-inclusive) en daarna wordt er toch besloten nog even langs de kofferbakmarkt te gaan. Want je zal maar wat leuks zien voor weinig! Tja….. we moesten het door het weer doen, met 2 kraampjes. Helaas geen buit. Dan maar door naar de shops en het terras!

Volleybal?
En je vraagt je misschien af, wordt er nog gevolleybald? Daar is gewoonweg geen tijd voor. We zijn veel te druk met:

– wie krijgt het zo rood mogelijkste stel benen?
– wie is nu de beste Ninja?
– wie kan er het beste touwtrekken?
– wie praat er in zijn slaap?
– wie heeft er corvee na het verliezen van Jenga?
Volleyballen? Dan doen we in augustus weer! Tot dan. Groetjes, Jose”