Bij de senioren speelde het ene Albatrosteam al zeven wedstrijden en het andere team pas drie. Hoe staan ze ervoor? In volgorde van het team met de meeste punten als eerst (geen rekening houdend met aantal gespeelde wedstrijden).

Heren 1 – 20 punten
Het vernieuwde Heren 1 begon de competitie ijzersterk in de tweede klasse met 4-0, 3-1 en 4-0 winst maar had het de laatste twee wedstrijden zwaar: wel 2-3 winst. Goed voor de eerste plek in de poule en dit lijstje.

Heren 4 – 18 punten
Staat knap tweede. Ondertussen heeft de helft van het team een blessure en moet er van alles uit de kast gehaald worden om 6 spelers bij elkaar te krijgen. Nummer 3 heeft twee wedstrijden minder gespeeld, de tweede plek geeft dus wel een vertekend beeld.

Dames 6 – 18 punten
Een tweede plek, met een wedstrijd minder gespeeld dan de nummer 1, maar wel twee meer dan de nummer 3. Een poule met groot niveauverschil. Het wordt spannend om plek 1 tot en met 3.


Dames 1 – 16 punten
Heeft volgens analytici nog nooit zo’n sterke selectie gehad die ook nog eens wordt aangevuld door hele goede invallers uit de jeugd. Het team staat 1 punt achter op de nummer 1, maar heeft ook 1 wedstrijd minder gespeeld. Volgende week speelt het team tegen de nummer 3, dan volgt een echte krachtmeting.

Dames 2 – 16 punten
De meiden hebben als doel promoveren en met slechts 4 sets tegen van de 17 staan ze ook bovenaan. Armixtos staat ook op 16 punten, maar heeft wel een wedstrijd meer gespeeld. Bovendien won Albatros de eerste ontmoeting met 3-1. De champagne kan koud gezet worden.

Dames 3 – 13 punten
Het team verloor vorige week van de nummer 1, Cavia en staat daarmee tweede. Kampioen worden, wordt hierdoor een hele uitdaging.

Heren 3 – 11 punten
Is een middenmoter in de derde klasse, wat prima is voor dit net gepromoveerde team. De huidige stand is wel wat vertekend: twee afgebroken wedstrijden staan nog niet in de stand.

Heren 2 – 8 punten
Een geheel nieuw Heren 2 heeft het zwaar in de tweede klasse. Twee van de zes wedstrijden werden gewonnen. Niet slecht voor een team met spelers die net kampioen waren geworden in de vierde klasse en meteen door mochten naar de tweede klasse. Of de aanvulling vanuit H1 genoeg is om te handhaven, is nog even afwachten.

Dames 4 – 6 punten

Staat na 4 wedstrijden op 6 punten in dezelfde poule als Dames 2. De nummer 5 en 6 hebben nog maar 2 wedstrijden gespeeld. Het wordt vechten voor handhaven.

Dames 5 – 5 punten

Dames 5 staat met vijf punten op plek vijf. Het heeft wel al twee keer tegen de nummer 1 gespeeld en 1 keer tegen de nummer 2. Handhaven kan zeker nog, de motor moet nu aan.