Nu Dames 6 en Heren 4 kampioen zijn, groeit de nieuwsgierigheid naar hoe de andere teams het doen. De seniorenteams zijn bijna klaar, de spanning in de ene poule is groter dan in de andere. Helaas ontbreekt er op de site van de nevobo één pagina met de standen in de poule, maar daar wordt aan gewerkt. Tot die tijd:

Heren 1
Speelt een jaarcompetitie en is met 7 van de 22 wedstrijden nog niet eens op een derde van de competitie. Alle tijd dus om hoger te klimmen in de eerste klasse. Het team staan nu zevende. Bij 4-0 winst morgen stijgt het team meteen naar plek 4. Dan moeten de mannen wel de prognose van 3-1 verlies verslaan.

Heren 2
Leek even op te gaan voor het kampioenschap in de derde klasse, maar moet nu waarschijnlijk Smashing’72 voor zich dulden. Tweede worden levert niets op, degraderen is met deze stand niet mogelijk.

Heren 3
Lange tijd speelden de mannen van het derde voor de tweede plek, wat recht geeft op een promotiewedstrijd. Na blessures in Landsmeer staat het nu derde. De tweede plaats is nog mogelijk, maar wordt lastig.

Heren 4
De meesten heren hebben nog nooit competitie gespeeld, maar mede dankzij coach en trainer Kier leerden de mannen snel een spelsysteem. Een geweldige oud divisie-speler als spelverdeler helpt dan natuurlijk ook enorm. Met nog twee wedstrijden te gaan, zijn ze kampioen en spelen ze in januari in de vierde klasse.

Heren 5
Tweede worden is nog mogelijk en dat zou direct(!) een promotie naar de vijfde klasse opleveren. De huidige nummer 2 staat echter 1 punt voor en speelt tegen de onderste. Het meest ‘seniore team’ van de club heeft promotie dus niet meer in eigen hand.

Dames 1
De mooie mix tussen jong, jonger en wat ouder staat ergens onderaan in de eerste klasse. Dat beeld is echter vertekenend. Het team speelde veel minder wedstrijden en wist bovendien de huidige nummer 2 en 3 te verslaan. Dat belooft nog wat. Dames 1 speelt ook een jaarcompetitie in de eerste klasse en heeft dus nog een lange weg te gaan voordat het einde van de competitie inzicht is.

Dames 2
Vier van de acht teams degraderen uit de tweede klasse en zo ook helaas Dames 2. Het team heeft nog drie wedstrijden te gaan, maar de afstand met het linker rijtje is al te groot.

Dames 3
Met de huidige vierde plek is het team veilig. Nummer 5 heeft 1 punt minder, maar ook een wedstrijd minder gespeeld. Het is dus nog even vechten de komende twee wedstrijden. Indien het team toch vijfde wordt, volgt een extra degradatie/ handhaven wedstrijd.

Dames 4
Het team is in elk geval veilig in de vierde klasse. De tweede plek levert helaas niets op. De kans dat het team nog eerste wordt, daalt wekelijks. De meiden winnen namelijk te vaak een vijfsetter en missen bovendien tot en met de zomer sterspeelster Cindy (vakantie).

Dames 5
Nummer 5 staat 3 punten achter op Dames 5, maar heeft ook een wedstrijd minder gespeeld. Om de degradatiewedstrijd te voorkomen moeten de meiden dus nog even aan de bak.

Dames 6
Ongeslagen kampioen, het team won 36 sets en verloor er maar 5. Ongelofelijk knap voor een nieuw team. Komend seizoen spelen de meiden vijfde klasse.