Gezocht: nieuwe naam KVA & Xenon


De fusie tussen KVA en Xenon lijkt steeds meer realiteit te worden. In sporthal de Pijp verzamelden zich afgelopen zondag cavia’s en mensen op leeftijd van Xenon. De resultaten van de enquête zonder hele interessante vragen werden gepresenteerd. In ruil voor een levensvatbare vereniging wil Xenon best een deel opgeven, het paars is vermoedelijk het eerste dat sneuvelt. Gezocht wordt nog naar een manier om Xenon te verwerken in de naam en of het logo. ‘Klaar voor xtie’ of ‘KVA X’ bijvoorbeeld, wij zijn nog steeds voor Cavia, want dat zullen ze altijd blijven. Andere suggesties? Iemand?


SponsorKliks, sponsor jouw sponsordoel gratis!


 1. Heel goed, Klaar Voor Assimilatie past mooi bij de momenteel heersende gedachten en de huidige Koers Van Annexatie, maar ik vind zelf Kartel Van Amsterdam wel een mooi streven. Ach ik weet ook wel dat sommigen ons als een Kliniek Voor Alcoholisten beschouwen en dat er Klachten Vanwege Afslachting in de vierde klasse zijn. Cavia of niet, Knaagdieren Verslaan Albatros 🙂

 2. wat dacht je van uberhaupt geen imago?

 3. Are you out of your mind?

  |
  |
  V

 4. KVX wordt gewoon de nieuwe naam. Onze vereniging heeft een veel beter imago dan Klaarvooractie. Ik stel dan ook voor dat KVA onderdeel wordt van Xenon. De naam kan dan worden: Klaar voor Xenon: KVX.

 5. Xavia, heeft Xenon ook nog een beetje invloed

 6. Kampioenen Van Amsterdam

 7. Bassie!

  28 februari 2011 at 14:50

  Kunstzinnige Vorming Amsterdam

 8. Claas

  28 februari 2011 at 14:05

  Klaar Voor Assimilatie?

Geef een antwoord

E-mailadres wordt niet gepubliceerd

*