Ook Albatros genoemd in Wikileaks

In de de documenten die Wikileaks heeft vrijgegeven, wordt ook de door ons geliefde vereniging Albatros genoemd. De club komt niet ongeschonden uit de openbaarmakingen van de website. In diplomatieke sferen blijkt er weinig diplomatiek over leden van Albatros gesproken te worden. Arno is volgens de documenten: “zwak, ijdel en ineffectief”. Coach Sanne is “risicomijdend en slechts zelden creatief”. Voorzitter Jan wordt omschreven als “een morsige oude man”. Trainer RenĂ© blijkt “altijd vergezeld te worden door een rondborstige Hongaarse”. Het bestuur eist opheldering van de Amerikanen en heeft daarom de ambassadeur op het matje geroepen. Overigens bleek de Ă©chte ‘leak’ vanavond bij Heren 1-speler Dariush plaats te vinden. Door een grote lekkage bij hem thuis, kon hij niet trainen. Dariush: Sterkte!


SponsorKliks, sponsor jouw sponsordoel gratis!


  1. Update: Rik Burger wordt charmant, maar onbetrouwbaar genoemd.

  2. Het Bestuur laat weten zeer ontstemd te zijn over de publicatie van deze gevoelige gegevens, die het clubgevoel danig in gevaar brengen. Wij onderzoeken thans de mogelijkheid om de Wikileaks site in een straal van 3 kilometer rond de Verheijhal te blokkeren.

  3. Door coach te worden weet je altijd dat je als eerste gewipt zal worden als het minder gaat. Dus hoezo ben ik ‘risicomijdend’? Schande!!!

  4. Wat een leugens en laster! Ze is niet eens hongaars

Geef een antwoord

E-mailadres wordt niet gepubliceerd

*