‘Rik’s wereldrecordpoging volleybal’

Wat doet Rik met zijn kop op de site van SVU? (Je weet wel, de studentenvereniging met teleurstellende foto’s en polonaises volleybal.) Burger doet mee aan de wereldrecordpoging volleybal, het doel is om 60 uur te gaan spelen. Op die manier wordt ook nog eens geld binnengehaald voor Villa Pardoes, een vakantieverblijf voor gezinnen met zieke kinderen. Ook schijnt SVU jarig te zijn, maar dat zal allemaal wel.

Rik schrijft dat ie over sommige dingen niet alleen moet schrijven: “… daar moet je ook gewoon aan mee doen. In dit gezelschap ben ik wel een beetje een vreemde vogel, aangezien ik bij Albatros speel.” Gelukkig, dat is de vogel dus niet vergeten, en zo hoort het.

De marathon is gebonden aan allerlei bizarre regels zoals naast het veld slapen en er bestaan geen time-outs, het is gewoon door knallen. Zestig uur volleyballen in een team van 12 man. Komt vast neer op zo’n 30 uur volleybal. Rekenend dat een normale competitiewedstrijd zo’n 1.5 uur duurt, speel je dus in minder dan drie dagen anderhalve competitie. Haha, succes Rik en vooruit… alle anderen!


SponsorKliks, sponsor jouw sponsordoel gratis!


  1. Wij zijn natuurlijk erg blij dat Rik zich spontaan heeft opgegeven voor onze recordpoging!

    En natuurlijk hopen we op nog meer steun, aanmoedigen en aandacht voor onze recordpoging! We kunnen nog steeds vrijwilligers (scheidsrechters, waarnemers van de bizarre regels van Guinness, sponsors, enz gebruiken). Dus meld je aan en help ons en Villa Pardoes!

  2. Rik

    1 december 2008 at 14:45

    En bedankt jongens. Eén keer met mijn gezicht op een website was eigenlijk wel genoeg geweest. Gisteren hadden we de oefendag: 7 uur volleyballen volgens de ‘bizarre’ regels. Was gezellig en vermoeiend.

    Laten we kijken wat de mogelijkheden zijn om tijdens de wereldrecordpoging verslag te doen. Ik denk zelf aan YouTube, Twitter en wat berichten op deze site…

Geef een antwoord

E-mailadres wordt niet gepubliceerd

*