Volleybal vraag van vandaag – Sarah: ‘Wat vind ik het leukste?’

De CMV en jeugdleden hebben iets nieuws. Wekelijks geeft iemand antwoord op een zelf bedachte volleybal vraag. De zogenoemde: Volleybal vraag van vandaag. De eerste vraag mocht Sarah stellen. Zij vraagt zich af:

“Wat vind ik het leukste aan volleybal? Nou, het is gezellig met zijn allen en je kan je energie kwijt. Want op maandag zit ik altijd binnen, dus is het wel lekker dat ik dan even kan sporten. Het leukste is smashen, want dan sla je lekker hard tegen de bal. Ik houd wel van meppen! De volgende die een vraag mag stellen is: Akua Sasu.”


SponsorKliks, sponsor jouw sponsordoel gratis!


 1. hoi ik ben bette,
  en ik vind het heel leuk om te serveren en ook om de bal over het net te smashen.

 2. wat vind ik het leukst om te leren op volleyball?

  Ik vind smatshen smashen heel leuk!!
  Maar bovenhands serveren is ook leuk ook is dat vooral leuk omdat ik het kan!!
  Ik kan nu wel alles gaan opnoemen wat ik leuk vind maar alles is eigenlijk leuk!!

  de volgende die de vraag mag bedenken is bette eisden

Geef een antwoord

E-mailadres wordt niet gepubliceerd

*