UPDATE: De post van Smashing’72 is bezorgd, de uitslagen zijn gecontroleerd door de bond en dus is de stand in 17 poules weer up-to-date. Na berichtgeving van het Clubblog afgelopen weekend en het opsturen van de formulieren door Smashing’72 klopt de score nu weer. Het tegenhouden van een correcte rangorde door de Nevobo, speelde sinds 12 september 2012.

Stand
Wedstrijden die gespeeld werden in Diemen kwamen tot voor kort wel op de Nevobo competitie-site te staan onder uitslagen, maar verschenen nog niet bij de stand. In totaal ging het om 17 gespeelde wedstrijden waarvan de punten nog niet doorberekend waren. Het betrof wedstrijden van 14 verschillende clubs, waaronder Albatros. Vermoedelijk ging het om een tegen Smashing’72 gerichte actie van de Nevobo. De vereniging verzuimde namelijk om de wedstrijdformulieren door te sturen naar het hoofdkantoor van de Nevobo.

Post
De vereniging vult de uitslagen netjes in op de competitie-site, maar omdat er geen controle kon plaatsvinden door de bond, werden de uitslagen niet meegeteld bij de stand. Vorig jaar schijnt de Nevobo de club uit Diemen al gevraagd te hebben om de formulieren op te sturen, maar de club had hier niet aan voldaan. De actie om de punten dan maar niet te tellen, moest Smashing op de knieƫn brengen.

Reactie @NevoboWest