Wedstrijdverslag: Dames 3 wint met 3-1

Na de overwinning van Dames 4 volgt nu ook Dames 3 met 3-1 winst. Cynthia schrijft: Het gaat dus de goede kant op, zullen de trainingen nu haar vruchten afwerpen? De eerste set werd met gemak gewonnen van de Brandweer. Dan volgt de tweede set die wat meer op paniekvoetbal leek, iedereen was zo een beetje haar plek kwijt, hectisch en communiceren ging even niet. Na twee time-outs veranderde niets, hmm hadden we nog maar een time-out.

Really’s

Toen ging het na een achterstand van 20-11 wat beter en zijn we nog redelijk teruggekomen in de wedstrijd, maar het mocht niet baten en de set werd verloren.
Maar niets aan de hand, de derde set maakten we een slechte start, maar al heel snel haalden we deze in. In de laatste set kregen we een flinke voorsprong en niemand maakte zich meer druk. We speelden de laatste twee sets heel goed. Met mooie lange rally’s, zelfs met drie verschillende aanvallen in één rally, heerlijk!
Op naar de volgende wedstrijd die vanavond gespeeld wordt tegen Xenon, als we die in de pocket hebben, zijn we wellicht van de onderste plaats.

SponsorKliks, sponsor jouw sponsordoel gratis!

1. En Dames 3 won alweer met 3-1. Weg van de laatste plaats, in 1 keer door naar nummer 4. Dames 1 won trouwens ook met 3-1. Mooie avond.