Voor achtergrondinformatie over bijnamen van verenigingen:

Albatros kent een rijke geschiedenis als het gaat om volleyballen tegen volleybalvereniging K.V.A. De mannen van nu speelden vroeger bij de jeugd tegen elkaar. Bij die onderlinge strijd werd Klaar Voor Actie omgedoopt tot Cavia en de spelers tot Cavia’s. Dit omdat een vogel het altijd wint van een suffe afkorting.

Vandaag de dag noemen KVA’ers zich ook veel liever Cavia’s, dit is dan ook de enige benaming die het Clubblog accepteert. Een aantal spelers van KVA yellt ook met: ‘Cavia’s!’. Op het Clubblog verschenen eerder berichten over de mogelijke fusie met Xenon. Het Clubblog hoopt op een naamsverandering in Cavia’s, tot die tijd voldoet K.V.A.

Bijnamen
Andere clubs worden beschreven als ‘de studenten’, zowel SVU als UvO. ‘De groenen’ voor Armixtos, ook daar veel teams die zichzelf oppeppen door heel hard ‘groen, groen’ te roepen alsof ze voor een stoplicht staan. VVAmsterdam wordt doorgaans omschreven  met ‘Het rode leger’. Heeft verder niets met het communisme of slagkracht te maken. Ze zijn vaak gewoon met veel.

Bij Smashing is de verwijzing naar Diemen makkelijk, ‘smashoeng’ klinkt ook best aardig, maar wordt weinig gebruikt. Misschien ook wel terecht. WEST! beschrijven we veel liever als ‘de kanaries’, ze zijn geel en toeteren.