H1 en D1 winnen mede door Sanne’s

Sanne smasht de bal genadeloos tegen de grond in de wedstrijd van Dames 1 tegen Clam Dycke. De vogels hadden alleen in de derde set moeite met de tegenstander: 25-19, 25-20, 18-25 en 25-20. Ook in de vierde set werd coach René een aantal jaren ouder door de stress. Diezelfde Sanne wist toen met een goede servicebeurt een achterstand om te buigen naar de uiteindelijke winst. In de Zeeburghal maakte een hele andere Sanne ook de ene serviceserie na de andere.

Bal kapot

De middenman van Heren 1 kwam er in de tweede set in en scoorde direct de eerste bal met een super snelle aanval. In de eerste set wist Thijs de bal zo hard op de grond te slaan dat deze over het tussennet stuiterde. “De bal kan ook kapot”, was de reactie van scheidsrechter Jeroen. Ralph liet halverwege in de vierde set zien naast dia en buitenaanvaller, ook een handige spelverdeler te zijn.

Gebroken
De mannen van Netzo waren gebroken: 23-25, 16-25, 19-25 en 13-25. Koploper Smashing verloor punten aan Zeeslag, waardoor Albatros heren 1 nog maar 1 punt achterstaat. Aanstaande woensdag bij de thuisspeeldag van Albatros volgt de return. Na het 3-1 verlies van afgelopen weekend in Diemen hebben onze mannen nog iets recht te zetten, onderweg naar het kampioenschap.

SponsorKliks, sponsor jouw sponsordoel gratis!

1. Goh..raar zeg. En ik maar denken dat Zeeslag dit keer zelfs twee invallers nodig had. Ik kan alleen maar zeggen: prima gedaan vogels. En als smashing zo blijft spelen, zie ik voor jullie geen probleem 😉

2. Smashing´72

8 maart 2013 at 17:35

Kleine aanvulling op het verhaal: Smashing verloor van een mixteam van Zeeslag + KVA.

Misschien kunnen Albatros en Smashing volgend seizoen ook samenwerken en spelers dubbel lid maken. Dan kunnen we samen de concurrentie uitschakelen en onderling het kampioenschap verdelen.

• De leden van Albatros houden het verplicht bij Albatros. De vereniging ondersteunt het dubbel lidmaatschap niet.

De Nevobo zal binnenkort de regel bespreken, verwacht wordt wel dat het nog enige tijd duurt voordat het wordt aangepast.