Heren 4-Albatros
Vorige week was het Hosanna na de 0-4 overwinning op Waterland. Dit keer was de stemming bedrukt bij Heren 4. De tegenstander Zeeslag Heren drie was kwalitatief minder sterk dan Waterland. Helaas speelden wij een van onze mindere wedstrijden, waardoor we onnodig met 2-3 verloren. Het goede nieuws is dat we weer twee punten hebben waarmee we meer afstand nemen van de laatste positie.

Aan de overkant van het net speelden twee ex Albatrosleden, Eelco en Bernard. Uiteindelijk verloren we met 99 tegen 103 (25-19,17-25,21-25, 25-19 en11-15). We begonnen zoals gewoonlijk goed aan onze wedstrijd. Vanaf de tweede set ging het bergafwaarts, er was geen rust meer in ons spel. We sleepten nog wel een vijfde set eruit, maar deze set ging helaas ook verloren. We maakten veel onnodige fouten, foute services, slechte pass. Zoals Kier zegt: ‘In de vijfde klasse gaat het om de fouten. Het team dat de meeste fouten maakt verliest’.

Het goede nieuws is dat we voorlopig tweede staan, en dat wij de enige zijn die een set van VV Amsterdam heren 8 gepakt hebben. Niet slecht voor een promovendus uit de zesde klasse, tegen een degradant uit de vierde klasse.