halhuur
UPDATE: Gelijk gekregen: de pd-wedstrijden van dinsdag 17 december zijn verplaatst naar donderdag 19 december. Het conceptprogramma vind je hier.

Kleine kans
Bericht van zondag: Kleine kans dat de promotie en degradatie-wedstrijden van 17 december ook daadwerkelijk dan in de Verheijhal worden gespeeld. Het online reserveersysteem geeft namelijk aan dat de sporthal gehuurd is tot 21:30 uur, terwijl om 21 uur de laatste pd-wedstrijden beginnen. Dat doet vermoeden dat de sporthal bezet is voor iets anders en dat de wedstrijden dus op een ander moment gespeeld moeten worden. Het lijkt vooralsnog alleen om de dinsdag te gaan.

Dubbele boeking
Ook afgelopen vrijdag was er een dubbele boeking: de wedstrijd van onder andere Heren 2 kon daarom niet gespeeld worden in de Verheijhal. De thuisspeeldag van VVA wordt waarschijnlijk op een ander moment ingehaald.

PD-flop in 2011
Twee jaar geleden gebeurde het ook al de pd-wedstrijden verplaatst werden, dat werd toen slechts één dag van te voren bekend, zo meldde het Clubblog toen. Bij beide pd-dagen was de sporthal niet gereserveerd in 2011.