alba2020
Hoe ziet Albatros er in 2020 uit? En hoe organiseren wij onze vereniging zodanig dat wij deze ambities realiseren? Dit was de centrale vraag tijdens de brainstorm welke afgelopen weekend plaats vond. Een groep van 20 actieve leden en trainers ging aan de slag met vragen als ‘Vind je dat Albatros meer of minder sportieve ambitie moet hebben?’ en ‘Als Albatros op meerdere dagen gaat trainen of in meerdere hallen, blijft de vereniging dan nog aantrekkelijk voor je?’.

Ambitie
Ook persoonlijke ambities van de aanwezigen voor 2020 werden uitgesproken: ‘Ik speel in 2020 in het hoogst mogelijke team van mijn niveau’. Welk Albatros lid heeft de ambitie om in 2020 in Heren 1 te spelen? Welk bestuurslid speelt er tegen die tijd in Heren 8? In welke teams spelen de nieuwste leden uit Albatros 18 in 2020? En spreken we in 2020 nog over keuzes rond het jeugddoorstroombeleid of is dit inmiddels een vanzelfsprekendheid geworden?

Visie
De middag leverde levendige discussies en interessante inzichten op en bovendien veel inspiratie om het profiel van Albatros in 2020 te gaan realiseren. Ben jij ook benieuwd hoe de randvoorwaarden Sociaal, Betaalbaar en Veiligheid samen komen met Sportiviteit en Ambitie? De visie op 2020 wordt uitgewerkt en de komende maanden gecommuniceerd met alle leden. Deze visie vormt de kapstok waar wij onze beleidsplannen voor de komende jaren aan ophangen, en als zodanig komt deze visie ook terug op de aankomende ALV (maandag 11 mei).

Binnenkort het vervolg met de échte uitwerking en toekomstplannen van Albatros. Kun je niet wachten en wil je mee praten of je bijdrage leveren aan invulling van de vele vrijwilligerstaken? Spreek me aan in de hal of mail naar voorzitter@albatros-amsterdam.nl.
Liselotte