Na de halve club afgezocht te hebben voor invallers ivm onze geblesseerden, stond er gisteravond toch een team voor Dames 4. Even was er nog de vraag: hadden we niet moeten verzetten? Dat bleek gelukkig niet nodig. De eerste set ging jammer genoeg verloren, daarna herpakte iedereen zich snel.

De rest van de wedstrijd stond in het teken van een Pau-dansje na zowaar een smash van onze setter, een killer block van Julia, de enige-echte-prikbal van Faria, de coming out van Sandra als buitenspeelster, de 100% service score van Gea, de onmogelijke ballen die Marina nog van de grond weet te rapen, de super scherpe passes van Lauren, de knallende setpoints (van de tweede set) van Liselotte en de tomeloze energie van onze Brenda, die zelfs ziek het team niet in de steek liet.
Onder de opzwepende aanmoediging vanaf de blessurebank van Agnes en Tanja. We waren Ă©Ă©n team vandaag, en het resultaat was ernaar!

En laten we onze coach Rob niet vergeten, die ons op het juiste moment scherp zette en zo hielp om 4 punten tegen de groenen van Armixtos te pakken.

In de kantine waren er Bockbiertjes, bitterballen en frietjes! We hadden ze verdiend en genoten ervan?