CYIRjHgWwAAAWix

Een mooi affiche was het: de nummer 1 Armixtos Dames 2 tegen de nummer 2  Albatros Dames 1. Op een zaterdagmiddag, in een week die gedomineerd werd door het Nederlands damesvolleybal. De wedstrijd begon precies op tijd (wanneer maak je dat mee), ondanks de stress vlak van te voren die het invullen van het digitaal wedstrijdformulier met zich meebracht. De aanvoerster (ondergetekende) had het keurig digitaal ingevuld een dag van te voren, maar te laat blijkbaar waardoor alles nog even met de hand moest worden gedaan. 

Videochallenge
De wedstrijd verliep in pieken en dalen; zo verloren wij de eerste set afgetekend, maar kwamen we de tweede set goed terug en was de setstand 1-1. Armixtos pakte vervolgens de derde set weer, en wij de vierde! De wedstrijd was intens; een echte vechtwedstrijd. Er zaten een aantal mooie en lange rally’s in de wedstrijd, Sloetjesballen (lees keihard ingeslagen), kill blocks, en heuse Dijkema’tjes (lees doortikballen). Wij hadden ook graag een aantal keer een videochallenge willen aanvragen, maar die hadden ze helaas niet bij Armixtos. De vijfde set verloren we dik.

Al met al was het een leuke wedstrijd om te spelen en te kijken (dank publiek). Na de wedstrijd was het ook nog gezellig in Sportcentrum de Pijp met de OKT Finale, patat, bier en natuurlijk Stijn.

Jiske