Maarten
“Voordat onze wedstrijd begon zag ik mijn oude team SVU Heren 4 met 3-2 verliezen. Mijn huidige team Albatros heren 4 speelde daarna en we hebben voor de derde keer op rij gewonnen. Daarmee staan we bovenaan (11 punten uit 3 wedstrijden) en lonkt promotie naar de 5e klasse.” Weten hoe de wedstrijd ging en hoe het is afgelopen met de schoenen van Maarten?

Gewonnen
Waar eerst twee keer CTO heren 1 met 3-2 werd verslagen was het dit keer tegen KVA heren 6 een stuk minder spannend. Het werd een vlakke 4-0 overwinning en eigenlijk was alleen de tweede set spannend 25-23. De eerste set was 25-20, 3e set 25-11 en 4 set werd 25-9.

Schoenen
Verdere opvallende gebeurtenissen: Maarten Mellegers de jongste speler van het team 20 jaar probeerde een bal te redden die duidelijk een meter buiten het veld was. Veel mooie aanvallen onder andere van Kier, Alexander, en Daniel. Ik was na afloop van de wedstrijd zo in een staat van euforie, dat ik na afloop mijn schoen liet liggen. Uw verslaggever Maarten Mellegers, die jongen die speelt in dat SVU shirt met nummer 34 dit komt omdat ik al wel een Albatros shirt besteld heb maar deze nog niet geleverd is.

Maarten Mellegers Albatros Heren 4