h4
Teleurgesteld zijn als een service goed is gegaan, dat is toch best bijzonder. Heren 4 heeft dinsdagavond met 4-0 van laagvlieger Netzo 4 gewonnen en dat is dan weer niet gek. “Wat wel bijzonder is, is dat we daarmee ongeslagen blijven en vrijwel zeker zijn van promotie naar de vijfde klasse.”

 

“Ikzelf heb anderhalf jaar in de vijfde klasse gespeeld maar voor de meeste mijn teamgenoten is dit een nieuwe ervaring. De wedstrijd zelf was alleen in de eerste set spannend. We misten vandaag Gerard dus ik en Daniel mochten de gehele wedstrijd op buiten de ballen naar beneden slaan. Opvallend was dat Henk een goede wedstrijd speelde en dat Jan nog wat speelminuten maakte ondanks zijn blessure. Verder was het leuk om te zien dat onze trainer ook in de afgelegen Zeeburghal kwam kijken. Alexander dit keer niet geblesseerd speelde een goede wedstrijd en was teleurgesteld als een service goed was.” Maarten

Dames 2
Het tweede vrouwenteam van Albatros speelde ook tegen Netzo en liet in tegenstelling tot vorige week één punt liggen in de Zeeburghal. Toen werd het 4-0, nu een 1-3 overwinning. Daarmee staat het team bovenaan, hoewel Armixtos twee wedstrijden minder heeft gespeeld.