h4
Na de jaarwisseling speelt Heren 4 in de vijfde klasse. De laatste wedstrijd tegen Xenon was niet meer nodig om de promotie voor elkaar te krijgen, de tweede plek die goed is voor een klasse hoger was al veel eerder veilig bereikt. Dat de laatste vijfsetter van het seizoen uiteindelijk aan de kant van de paarse rollators (Xenon) viel, was dan wel weer jammer. Gedurende het seizoen heeft sterverslaggever van het Clubblog, Maarten, ons goed op de hoogte gehouden: verloren schoenen, een puntenrecord van 225, een voetfout, een Baambrugse blok, vijf man, (even) ongeslagen en tandvlees. Nooit eerder kwam een team zo uitbundig op het Clubblog en terecht natuurlijk. Gefeliciteerd heren! Het wachten is op het volgende verslag, dat komt vast. Na de champagne. Check. Het laatste verslag van dit seizoen: 

Met vijf sets de vijfde klasse in

De prosecco kon van de kurk, Heren 4 is gepromoveerd. Eindelijk terug op het niveau waar ik drie jaar geleden mijn Amsterdamse volleybalcarriere begon. Helaas het kampioenschap zat er dit seizoen niet in maar met een verdienstelijke tweede plaats is het toch een goed seizoen geweest. Een lange ongeslagen reeks van tien wedstrijden en weinig blessures hebben hiervoor de basis gevormd. Het is wel frustrerend te weten dat je twee keer van de uiteindelijke nummer een wint, maar goed de vijfde klasse is daar.

In de wedstrijd tegen Xenon heren 3 leek er lange tijd geen vuiltje aan de lucht. De eerste set werd gemakkelijk gewonnen, de tweede  ook maar toen begon Xenon opeens wel goed te volleyballen.  Dat we de derde set verloren had te maken met een gebrek aan variatie en aanvalskracht. Onze vaste buitenaanvaller Daniel werd duidelijk gemist.

De twee punten waren voldoende voor de promotie naar de vijfde klasse. Hopelijk wordt dit geen kortstondig avontuur en spelen we tegen mijn oude team SVU heren 4. Maarten