Annemarijn en Liselotte poseren tijdens een wedstrijd van het Marikentoernooi. De jonge vrouwen achter LeukJoh! hebben een super weekend georganiseerd. Vijftien vogels reisden af naar de buurt van Nijmegen om daar uiteindelijk in de hoogste mix-poule de eerste en tweede plek te pakken. Het hele weekend was LeukJoh! Bedankt voor het regelwerk! Voor een fotoverslag:


René ziet hoe zijn auto steeds voller en voller raakt met tenten, kleding en alcoholische versnaperingen. Tien vogels vertrekken vrijdagmiddag vanaf de Wethouder Verheijhal.


Alleen Robbie, Quincy en Remco hebben wat moeite om de tent op te zetten… Robbie verdwijnt er even in maar zet uiteindelijk de slaapplek voor zes personen goed neer.


Het tentenkamp wordt vrijdagavond bewaakt: drie man sterk. De volgende ochtend worden er nog twee tenten bijgezet en groeit het vogelnest verder.


De eerste avond claimt Albatros de dansvloer en maakt vooral Remco indruk met zijn salsa-moves!


Kier smasht de bal na een opzet van Robbie die dan nog prima kan spelen. Door het geven van massagebeurten aan allerlei mooie vrouwen, blesseert hij zich voor de tweede dag…


Davey besluit de lijn én het gras te onderwerpen aan een grondige inspectie.


Cheerleader Suzanne is erbij als scheidsrechter Arthur ziet hoe Albatros wéér een wedstrijd wint.


Zo’n arm moet wel getoond worden, dacht Rowin. En gelijk had hij natuurlijk, tof. Wellicht iets om altijd aan te trekken?


Een salsa-bovenhandse-service zorgt voor dit mooie plaatje. Ge-wel-dig.


Foto’s van NL-Denemarken zijn er niet, daar moet niemand aan herinnerd worden. Dit is dus al de volgende morgen, bij het ontbijt.


Langs vijf handen weet Liselotte de bal naar beneden te slaan, ze kregen volleyballes daar in Nijmegen! Top weekend! Volgend jaar weer? Volgend jaar weer!

Fotoverslag Marikentoernooi (twee): ‘De enorm lange zoektocht naar Robbie’