Het eerste herenteam van Albatros is al klaar met spelen. Na twee keer kampioen te zijn van de tweede klasse, spelen de mannen na een jaar afwezigheid weer in de eerste klasse. De andere seniorenteams zijn nog bezig. Hoe doen ze het? Wie kan er nog promoveren? Wie vecht tegen degradatie? Wie heeft er nog hoop en wie wellicht niet meer?

Dames 1
Het eerste damesteam heeft lang meegedaan in de top twee, maar moest toch afhaken. Blessures en wegvallende spelers schopten de promotieplannen in de war. In de laatste wedstrijden wordt de derde plek verdedigd.

Dames 2
Het team was ongeslagen kampioen voor de jaarwisseling maar moet nu vrezen voor degradatie. De laatste wedstrijden is de weg naar boven gevonden. Of het genoeg is, hangt ook af van wat tegenstanders doen.

Dames 3
Het team staat nu tweede, maar met 3 wedstrijden te gaan en scores die niet heel ver uit elkaar liggen, is zowel tweede worden als degraderen nog mogelijk. Kampioen worden is in theorie nog mogelijk, maar in de praktijk niet. Het wordt vermoedelijk wéér een tweede plek met toegang tot een opvulpromotiewedstrijd.

Dames 4
Degradatie is helaas een feit. Dat wordt na de zomer weer promoveren naar de derde klasse, dat heeft het team wel vaker gedaan.

Dames 5
Het is nog spannend, maar de nummer 5, 6 en 7 gaan eruit en het team moet nog twee keer tegen de nummer 1. Het is nog mogelijk, maar makkelijk is het niet. Ook hier ligt degradatie op de loer.

Dames 6
Met nog twee wedstrijden als nummer 3 tegen de nummer 2, kan het nog spannend worden bovenin. In elk geval is het super dat handhaven wel lijkt te lukken en dat is enorm fijn nadat het team net gepromoveerd is. De tweede plek geeft nog kans om te promoveren!

Heren 1
Twee keer kampioen geworden en dus terug naar de eerste klasse! Feest.

Heren 2
Wordt nog spannend. Handhaven zit er wel in, maar dan moet het wel in de laatste wedstrijden gaan gebeuren. Tweede worden kan, maar degraderen ook.

Heren 3
Het team staat ruim tweede, kampioen worden is lastig. De tweede plek is wel goed voor een plek in de promotie wedstrijdpoule: 3 teams en slechts 1 team gaat omhoog.

Heren 4
Staat tweede en dat is goed voor directe promotie naar de vijfde klasse. Nog 3 wedstrijden volhouden!