De mannen van Heren 2 hebben dinsdagavond UvO met de grond gelijk gemaakt. Albatros won de triller met 4-0. Vooral de setstand in de derde set was apart: 25-5. De wedstrijd ging gespaard met mooie acties en een rode kaart.

Thijs als middenaanvaller was erg sterk bezig. Zijn sprongkracht hield hem zeker vijf seconden in de lucht, waardoor hij feilloos in kon slaan. In de tweede set was het een andere middenaanvaller die voor mooie momenten zorgde: Douwe smashte de bal nadat hij uit stand een dubbele salto maakte, erg knap. De driemeter aanvallen van Rowin waren van hetzelfde niveau als van Dante Amaral.

Rode kaart
Aanvoerder Rik werd na huis gestuurd met een rode kaart, hij smashte de bal in de tweede set expres tegen de scheidsrechter aan, nadat deze even daarvoor zijn sprongservice afkeurde. Drama. Stef vervulde zijn plek goed op buiten. Joost en Khoi konden elkaar ook prima vinden en scoorden aan de lopende band. De mooiste duiken waren vanavond van de hand van Joost, uit alle hoeken en gaten van het veld haalde hij de ballen van de grond. De 4-0 overwinning was terecht. O, wacht. UvO Heren 2 trok zich terug uit de vierde klasse en de wedstrijd werd nooit gespeeld. Foutje, kan gebeuren.