Puntenrecord van 225 voor Heren 4 tijdens thuisspeelavond

record
Geen 25 maar 225 punten scoorde Heren 4 tegen de Cavia’s in de vierde set volgens de uitslag. Dat moet een nieuw record zijn. Zelfs zonder de 200 illegaal verkregen punten was het een dikke overwinning voor onze mannen. Pijnlijker was de blessure van Amanda die acht weken haar knie in het gips heeft. Het zoveelste blessuregeval voor Dames 3, sterkte Amanda! Dames 2 speelde drie hele spannende sets: 27-29, 27-25 en 26-24. Petje af, de derde set werd met 25-19 (minder spannend) dik gewonnen. Verder verlies van D3, H2 en H1 (vijfsetter) en de overwinning van H3 en D1 (vijfsetter). Voor het wedstrijdverslag van Heren 4. 

 

Na regen komt jeugdigheid
De wedstrijd tussen albatros Heren 4 en K.V.A. HS 6 eindigde net als vorig week in een 4-0 overwinning voor Albatros. Na een regenachtige dag werd er om 1900 uur eindelijk gevolleybald. Dit keer zonder Kier(die vond zelf dat hij niet nodig was), als vervanger was daar de jonge speler Huck. Ikzelf dacht ik de jongste was in dit toch vrij oude team met veel ervaring maar dit keer werd ik overtroffen door deze goede jeugdspeler. Na onze wedstrijd speelde hij overigens gewoon door met Heren 3.

Zon
Na vier overwinningen staat ons team er goed voor, we hebben 4 gespeeld en 16 punten verzameld. BEO heren 1 staat tweede, heeft een wedstrijd minder gespeeld en staat op 11 punten. De wedstrijd zelf was net als de vorige keer niet bijzonder niet erg inspirerend. Alleen de tweede set was spannend 25-13, 25-23, 25 14, 25-14. Verder waren er mooie smashes van Maarten, Daniel en Alexander. Volgens de spelverdeler Henk is het nog te vroeg om over een eventueel kampioenschap te spreken, ik zie de toekomst in ieder geval zonnig in. Maarten


SponsorKliks, sponsor jouw sponsordoel gratis!


  1. Huck ging gewoon met 10 punten naar huis. 5 van H4 en 5 van H3. Wat zal die lekker geslapen hebben. Hij is overigens net geen jeugd meer (18).

Geef een antwoord

E-mailadres wordt niet gepubliceerd

*