h4-maarten
Op dat dag dat Messi zijn heldenstatus verkreeg door twee te scoren in Amsterdam, heeft Albatros heren vier zich richting de vijfde klasse gespeeld. Met nog twee wedstrijd te gaan, zijn we nog steeds ongeslagen. Waar we de vorige keer onze beste wedstrijd van het seizoen speelden, was het dit keer, tegen de nummer drie Arena, onze slechtste wedstrijd.

Dit had mede te maken met het feit dat we onze spelverdeler en aanvoerder Jan misten. Hierdoor moest Kier spelverdelen, en Gerard op het midden aanvallen. Ik mocht zelf de derde set spelverdelen dit terwijl ik een pure buitenaanvaller ben. Op dat moment zag het erg slecht uit we stonden namelijk 2-1 achter en verlies leek onafwendbaar.

Opleving
De opleving volgde in de vierde set waardoor we in de vijfde set alsnog onze ongeslagen status konden behouden. Kortom veel problemen met een minder sterk team maar toch de punten. Het is net als Ajax als je slechte wedstrijden wint, word je kampioen. De bedoeling was dat we foto’s zouden maken, echter door een tekort aan mankracht, een blessure van Jan en Alexander en een vijfsetter is dit er helaas niet van gekomen. Hopelijk komen er wel foto’s vanuit de beruchte Baambrugse hal waar we hopen kampioen te worden. Uw verslaggever: Maarten Mellegers