De meest bijzondere foto van 2014 is in elk geval die van de kapot gesmashte vinger van Kier. Dat kwam gelukkig goed. Wat speelde er nog meer in 2014?

Kampioenen
Waar het om sport gaat, zijn er ook kampioenen en die kende Albatros het afgelopen seizoen. Of het nou een CMV-team, een aspirantenteam met een coach in een onesie, een team met slingers (MA1), of een seniorenteam met een mooie mix tussen jong en ouder (H3) is, onze club heeft het. Ook het promoveren van Heren 4 moet genoemd worden, bij deze.

Spelregels
We schudden tegenwoordig niet alleen ná maar ook vóór de wedstrijd handen met de tegenstander. Ook is in 2014 bekend geworden dat het net aanraken weer fout wordt in het seizoen 2015-2016. Dus nog niet het komende halfjaar.

Aankondigingen
De belangrijkste aankondiging van het jaar was die van het nieuwe bestuur, wat fijn dat Annemarijn, René en Liselotte erbij zijn gekomen! Ook voelt het prettig en veilig dat Lija er is als Vertrouwens contactpersoon. In 2015 komt er weer een Albatrostoernooi, zo was te lezen in september 2014.

Erop uit
De senioren zijn ook dit jaar een weekend weg geweest, dit keer naar Nijmegen. De dames die naar Milaan zijn gegaan als teamuitje, zijn al bezig met het volgende uitstapje naar het buitenland. De aspiranten hielden het dichter bij huis, maar hadden voor de tweede keer op rij ook een geslaagd weekend.

Jeugd
Het bericht ‘Hoe mooi kan jeugdvolleybal zijn?‘ is één van de best gelezen stukken. Jeugdvolleybal is ook heel mooi, wie wil dat nou niet lezen? Met de komst van nog twee regioteams is het volleybal ook alleen maar mooier geworden bij Albatros. De jeugdspelers konden Dames 1 ook compleet maken bij de afwezigheid van enkele dames, ideaal. Was in mei 2014 Albatros 15 nog helemaal nieuw, tegenwoordig zitten we bij 16 en in januari 2015 wordt zelfs het tiende aspirantenteam verwacht met daaronder zelfs acht cmv-teams.


Nieuw in 2014
Heel de wereld kent tegenwoordig ons clublied, I’m an Albatraoz. Wat een geweldig nummer. Wij blijven volhouden dat het van een Albatrosspeler afkomstig is. Op de valreep van het jaar lanceerden we de Albatros App, die moet je gewoon hebben. Beachvolleybal bij Albatros, ook nieuw. Het Duco-effect is a vijf jaar oud, maar wordt eindelijk eens nader beschreven. BE LIKE is hip, ook die van onszelf.

Nog meer kampioenen
Ook de eerste helft van 2014 telde enkele kampioenen. Natuurlijk bij de CMV’s, Jeugd 6  bleef winnen, Jeugd 5 maakte een teamfie en de mannen van het tweede, allemaal kampioen. Wat is jouw sportnieuws van 2014?