Stand Dames 1
Met een 1-3 overwinning heeft Dames 4 donderdagavond de laatste seniorenwedstrijd van Albatros gewonnen van 2013. Vanavond, morgen en volgende week spelen er nog jeugdteams. Puur kijkende naar het eindresultaat in de competitie kan de volgende balans opgemaakt worden voor de senioren: Dames 5 is dik kampioen, maar wat verwacht je anders met 26 speelsters in de zesde klasse die daar allemaal te goed voor zijn. De laatste set van werd gewonnen met 25-01.

Blessures
Heren 2 is gedegradeerd, ook niet wonderlijk met geblesseerde spelverdelers en een nieuwe team. Ook het wennen kostte Heren 3 de kop.

Vijfsetters
Het eerste herenteam houdt in elk geval de afgelopen week wel van vijfsetters: het wist ze beide te winnen. Hierdoor doen de mannen mee in de linkerrij van de eerste klasse, waarin het team voor het eerst acteert sinds mensheugenis. Ook Dames 1 won deze week een vijfsetter en staat hiermee op de eerste plek in de eerste klasse.

Wankelend
Dames 2 is derde geworden, maar wil eigenlijk zo snel mogelijk terug naar de tweede klasse. In de vierde klasse heeft Dames 3 zich prima staande gehouden. Iets wat wankelend is Dames 4 begonnen aan de competitie, maar het team werd elke wedstrijd beter, waardoor het uiteindelijk prima in de middenmoot eindigde.

Start seizoen
Heren 1 start op maandag 6 januari 2014 met een wedstrijd in Haarlem om de oliebollen eraf te spelen. Het nieuwjaarstoernooi voor de halfjaar competitie spelende teams begint op dinsdag 7 januari voor de laagst spelende teams. De finale is op donderdag 16 januari 2014. In dat jaar, 2014, start Albatros met vijf volwaardige damesteams. Het belooft een feest te worden, nu al.