‘Ik, rond, blauw en wit, zoek naar liefde’

smashingbal.jpg‘Stoute Smashing’72, zij lieten mij achter, helemaal alleen, onder een auto in de kou. Mijn wit werd vies, mijn blauw donkerder. Mijn ronding steeds minder. Ik wil liefde en ben opzoek naar jou.’

‘Kom maar arme bal. Ik, tien vingers, vijf aan elke hand zorg graag voor jou. Ik gooi je in de lucht, span mijn vingers om je heen, veer je in als een trampoline en speel je richting de wolken. Ik hou wel van jou.’

Eind goed al goed. Deze Smashing’72 bal is weer in goede handen, die wel voor hem zorgen, dag in dag uit. Wie wil er ook een weekje zorgen voor deze lieve bal?


SponsorKliks, sponsor jouw sponsordoel gratis!


  1. Jeroen

    2 juli 2008 at 20:46

    Ahh jij arme bal. Gelukkig ben je nu in goede handen! Lief hebben, is soms ook laten gaan.

Geef een antwoord

E-mailadres wordt niet gepubliceerd

*