smashingbal.jpg

De Smashing’72 bal is weer op zoek naar lieve handen die voor hem willen zorgen. Weet je nog? In juli van dit jaar schreven we voor het eerst over de bal:

‘Stoute Smashing’72, zij lieten mij achter, helemaal alleen, onder een auto in de kou. Mijn wit werd vies, mijn blauw donkerder. Mijn ronding steeds minder. Ik wil liefde en ben op zoek naar jou.’

Al snel kwam er een reactie:

‘Kom maar arme bal. Ik, tien vingers, vijf aan elke hand zorg graag voor jou. Ik gooi je in de lucht, span mijn vingers om je heen, veer je in als een trampoline en speel je richting de wolken. Ik hou wel van jou.’

Maar die liefde wordt steeds minder, weg gevlogen als een vlinder. Zou Smashing dan toch de bal terug willen? Zodat zij zelf eens met deze mooie bal kunnen chillen? Zo niet, dan gaan we deze bal grillen!