Jeugdspelers stoppen opmars Groenen

j1-d5-wibaut
Armixtos 8 moet zaterdag vreemd opgekeken hebben. Het team speelde al vier wedstrijden en behaalde daaruit 19 punten, het liet slechts één set liggen. Aan de kampioen ambitie kwam een einde toen Albatros dames 5 de wedstrijd dik wist te winnen, mede door de inzet van vijf jeugdspelers. Eigenlijk is de ontmoeting tussen de nummer 1 en de nummer 2 nooit spannend geworden: 25-14, 25-11, 25-12 en 25-12. Klinkt het al kampi-kampi-kampioenen?


SponsorKliks, sponsor jouw sponsordoel gratis!


  1. Wat voor lol heb je er aan als vereniging om 5 ‘niet eigen teamleden’ (lees jeugdspelers) in te moeten zetten bij een wedstrijd om zo te kunnen winnen en dit zo te publiceren alsof dit ‘goed’ is? Het lijkt mij een beetje raar omdat D4 een stuk slechter speelt dan D5 (waarvan uit D5 meer dan de helft ‘geleend’ wordt van de jeugd) Over sport gesproken … ha ha!

    • Albatros Clubblog

      29 oktober 2013 at 14:26

      Mary, veel meer eigen spelers heeft Dames 5 op dit moment niet. Dus dan is het erg fijn dat jeugdspelers kunnen invallen, aangezien er geen team meer onder zit. Dat die jonkies het naar hun zin hebben, goed kunnen spelen en winnen, laten we natuurlijk graag zien. Dames 4 won de laatste wedstrijd met 4-0, dat gaat ook de goede kant op.

Geef een antwoord

E-mailadres wordt niet gepubliceerd

*