volleybal-setup
Om zijn naderende afscheid van Albatros luister bij te zetten mocht onze Ralph opdraven om alle sets te spelen tegen Compaen H2. De koploper van de competitie met maar twee sets verlies in de hele competitie.  Een geduchte tegenstander dus.
 Ralph verzaakte geen moment en toonde maar weer eens aan dat zijn vertrek moeilijk op te vangen zal zijn.

De wedstrijd zelf verliep volgens verwachting en al snel stond het 2-0 voor Compaen: 16-25 en 17-25. Vervolgens kwam er wat bravoure in het team van Albatros en zorgden we ervoor dat Compaen niet met twee verloren sets kampioen is geworden maar met drie verloren sets: 25-18.

Plaspauze
Het was jammer dat Giorgio na deze gewonnen set een plaspauze moest inlassen die wel vijf min in beslag nam waardoor we geen beroep op Giorgio konden doen in de basisopstelling van de laatste set. Gelukkig hadden we nog een buiten op de bank zitten en kon Geerten zich weer terug in de wedstrijd knokken. Helaas was de laatste set wederom voor Compaen. Zo eindigt H1 dit seizoen als zesde of zevende, afhankelijk van het resultaat van de andere wedstrijden.

Het is al met al een tumultueus seizoen geweest. Met de beruchte pieken en dalen. Dessalniettemin heb ik een heerlijk seizoen gehad bij H1. Ik kijk nu al uit naar volgend seizoen.
Ruud