circkeldiagram
Dames 1 is kampioen geworden op saldo gescoorde punten. Over 22 wedstrijden scoorden ze 478 ballen meer dan de gezamenlijke tegenstanders. De Spuyt werd kampioen ‚Äď nogmaals gefeliciteerd dames – omdat ze minder sets verloren, maar deden het slechts 395 keer beter dan de tegenstanders.

Woensdag 15 april sloot Dames 1 de reguliere competitie af in stijl. Ondanks onnodig setverlies in de derde set speelden de dames drie uitstekende sets. Atalante Dames 1 stond vertwijfeld langs de kant na in twee sets slechts 19 gescoorde punten te hebben gescoord. Jiske was briljant in de spelverdeling, de verdediging stond als een huis en het servicegeweld belooft veel voor de P/D wedstrijden. Aanvallend hadden de dames vrij spel.

Het is een beetje het verhaal van het hele seizoen. Veel meer ballen scoren dan de tegenstander, maar toch sets laten liggen. Het onderstaande staatje geeft aan welke verschillen Dames 1 in hun wedstrijden behaalt. Per wedstrijd scoren de dames gemiddeld 22 ballen meer dan de tegenstander. Slechts 1 wedstrijd ging op puntensaldo verloren. De andere  21 werden gewonnen met als uitschieter een positief saldo van 51 punten in één wedstrijd. Goed gedaan meiden. Zet dat voort in de P/D wedstrijden.
René