Vice vieze-voorzitter Rik schreef een mail aan alle leden. Voor wie lezen wil:

“De Albatros barbecue 2011 was een groot succes. Met frisbee (huh?), voetbal (he?) maar ook gewoon volleybal (yeah!) en natuurlijk vlees op de barbecue (hoppa)! Vooral organisator Liselotte, bedankt! Ook haar side-kick Robbie: goed bezig jongen! Iedereen die iets mee had genomen was trouwens goed bezig. Wat een topdag was het.

Eerste training
Het halseizoen begint waarschijnlijk weer op maandag 29 augustus 2011. Mogelijk beginnen we een week eerder, uitsluitsel volgt nog. De tijden blijven hetzelfde, de verschuiving van 19 naar 19:30 uur is goed bevallen bij de senioren en ook de trainer & mini/jeugdleden zijn tevreden. De mini’s en jeugdleden trainen weer op twee tijden: van 17 tot 18:15 uur en van 18:15 tot 19:30 uur. De senioren van 19:30 tot 21:30 uur. Het uurtje voor de recreanten is komen te vervallen. De hal is tot 21:30 uur gehuurd. Na de zomer is het voor jeugdleden ook weer mogelijk om extra te trainen op donderdagmiddag.

Parkvolleybal
Elke maandag, weer of geen weer, wordt er in het Oosterpark gevolleybald vanaf 19:30 uur totdat het donker wordt. Heren 1, 2 en Dames 1 en 2 trekken op donderdag een ander park in om de conditie op peil te houden.

‘Leuk joh’
Liselotte is op zoek naar meer leden die haar willen helpen bij het organiseren van leuke activiteiten. Haar commissie ‘Leuk joh’ organiseert na de zomer een ‘happening’ ter opening van het seizoen… Wie sluit zich bij haar aan?

Terugblik
De vier heren-, vier dames-, zes mini- en zes jeugdteams zijn uitgespeeld in de zaal. Met een mix-toernooi voor de senioren en een familietoernooi bij de jeugd is het halseizoen nu echt afgesloten. Na de zomer gaan we door in de zaal. Zes jeugdleden stromen door naar de senioren, een deel vormt het nieuwe Heren 5, de meiden versterken Dames 2. Ook bij het CMV stromen spelers door, waardoor zes jeugdteams behouden kunnen worden.

Kleding
Wie voor 30 juni het nieuwe t-shirt bestelt, is er zeker van dat het voor de start van de competitie binnen is. De oproep aan alle leden is om het nieuwe t-shirt te bestellen!

Ballen
De club heeft een hele hoop nieuwe ballen binnen. Het zijn hele fijne GALA ballen die ook door eredivisieteams worden gebruikt. Ze zijn speciaal in de fabriek in Tsjechië bedrukt met het nieuwe Albatros logo, dat door Sanne uit Heren 1 is gemaakt.

Grote Clubactie
Vorig jaar hebben allerlei mini/jeugdleden loten verkocht en hebben hun ouders en vrienden prijzen gewonnen. Dit jaar pakken we de actie groter aan en mogen ook de seniorenleden mee doen. Mocht je helemaal (of een beetje) gek zijn op loterijen, dan wil je wellicht helpen?

Fijne zomer, veel plezier in het park, op het strand of sterkte met je blessure(s). Hopelijk tot na de zomer.

Sportieve groet,

Rik Burger – vice-voorzitter”