Clubkleding-Flyer-VV-Albatros
Op maandag 23 mei organiseren wij een eerste pasavond van de vernieuwde versie van het wedstrijdshirt. Onze nieuwe leverancier Banne Sports is tussen 18.30 en 20.30 uur aanwezig in de Verheijhal. Ze nemen een kledingrek vol pasmaten van het wedstrijdshirt mee; je kunt eerst passen en vervolgens bestellen. Ook kun je bijpassende broekjes bestellen. Voor de heren & jongens is gekozen voor een Erima donkerblauwe short, voor de dames en meiden is het broekje van Gidi gekozen.

Om te bestellen vul je een bestelformulier in van Banne Sports. Je betaalt ter plekke, dat kan zowel contant als via pin. De wedstrijdshirts kosten € 37,50 per shirt. De broekjes zijn afhankelijk van het model tussen de € 12,- en € 22,-. Voor jeugdleden die zijn aangesloten bij het jeugdsportfonds geldt de mogelijkheid om via het jeugdsportfonds te bestellen.

De bestelde kleding kan na de zomervakantie worden opgehaald in de Verheijhal. Onze secretaris Annette is ook aanwezig; nieuwe leden die een shirt bestellen krijgen van Annette ter plekke een (rug)nummer toegewezen.

Het tijdschema van het passen is als volgt:
– 18:30 – 19:00 uur CMV
– 19:30 – 20:00 uur Senioren
– 20:00 – 20:30 uur Aspiranten

Voor de duidelijkheid: het nieuwe wedstrijdshirt zal het huidige shirt niet vervangen. Doordat het ontwerp van het shirt gelijk is, heb je de vrijheid om zelf te bepalen of je een nieuw shirt wilt bestellen. Het nieuwe shirt biedt wel voordelen: het materiaal (de stof) is lichter, het model is getailleerd en de boorden rond de hals en mouwen vallen mooier.

Tip: Banne Sports neemt ook een collectie schoen mee. Profiteer nu van de volley sale, 30-50% korting op topmodellen van Asics en Mizuno!

Het bestelformulier vind je ook hier (pdf).


Wat is het voordeel als je nu je shirt bestelt?
Bij de eerste productieronde van de shirts zullen de (rug)nummers in het shirt worden gesublimeerd. Als je op een later moment een shirt bestelt dan wordt het rugnummer in het shirt geperst. In dat geval komt het shirt namelijk uit de voorraad welke Banne Sports in de winkel aanhoudt, en door het nummer erop te persen kan een nieuw shirt zeer snel geleverd worden. Het grote voordeel als je de 23e mei bestelt is daarnaast dat je bij aanvang van het seizoen direct een nieuw shirt hebt!

Bij de start van het nieuwe seizoen, op maandag 5 september, zullen we een tweede pasavond organiseren. Ook zal de wedstrijdkleding tegen die tijd via de Albatros website te bestellen zijn.

Clublijn & schoenen
Ter aanvulling op de wedstrijdkleding hebben we samen met Banne Sports een pakket samengesteld. Van broekjes tot een volledig trainingspak; de Albatros clublijn biedt allerlei mogelijkheden.  Uiteraard is het optioneel om deze artikelen te bestellen.

Banne Sports levert ook een grote collectie volleybalschoenen. Op de pasavond bij aanvang van het nieuwe seizoen, maandag 5 september, neemt Banne Sports volleybalschoenen mee. Op alle artikelen uit de clublijn en op de schoenen krijg je een verenigingskorting

Mocht je na het lezen  vragen hebben, zie ik deze graag via voorzitter@albatros-amsterdam.nl.

albatros