Terugblik op Clubblog 2010


Vervelend, zit je ergens in het buitenland, is de auto ingesneeuwd. Te lui om uit te graven en dus tijd voor een terugblik op het Clubblog 2010, dé website van Albatros Amsterdam. Het is pas halverwege december, maar dan hebben we dit ook weer gehad. Het absolute hoogtepunt:

Is eigenlijk het geheel van de bijna 200 berichten in 2010 en het feit dat het aantal bezoekers met duizenden(!) steeg in vergelijking met 2009. Zo was het Clubblog actueel met Wikileaks, maakte iedereen kennis met barman Killay, kwam AleidTV tot leven en brachten we nieuws over fusies, relatiegevallen, foto’s door een broek en zelfs zonder broek.

Nieuw platform
De discussie verplaatste zich in 2010 voor een deel naar Facebook. Twitter werd meer gebruikt voor korte berichten. De verschillende platforms Hyves, Twitter, Twitpic, Facebook, Flickr, Picasaweb, Qik en Youtube integreerden steeds beter. In 2011 wordt een nieuw platform toegevoegd aan het arsenaal, zo is de verwachting.

Inbreng van nieuwtjes, foto’s, video’s, tekeningen en noem het maar op, is altijd welkom. #volleybalvraagvanvandaag: Wat is volgens jou het Clubblog hoogtepunt?


SponsorKliks, sponsor jouw sponsordoel gratis!


  1. Ik heb ook wel gelachen om alle reacties (vooral de face-to-face) die kwamen op het berichtje over ontwerp van het nieuwe T-shirt!

  2. Ik vond smash de quiz erg leuk, hier heb ik mooie prijsvragen gewonnen. De mogelijkheden waren soms lastig maar het was wel altijd lachen.

Geef een antwoord

E-mailadres wordt niet gepubliceerd

*