Time-out Jan: Scheids, mag dat?

“Time-out, wissel, time-out. Mag dat?

  1. Nee, nooit
  2. Alleen als de voorzitter dat aanvraagt
  3. Alleen als de websitebouwer dat aanvraagt
  4. Ja, altijd

Dit wordt dus een time-out in 2 delen, geschreven door de technicus achter de website. Het eerste deel zien jullie nu al op www.albatros-amsterdam.nl staan: een overzicht van de komende verjaardagen van de spelers van Albatros. Het tweede deel wordt volgende week onthuld, maar alleen voor lezers van de nieuwsbrief. Wat komt daarin te staan?

Daarin komt een link te staan naar een Google Maps-pagina waarop we aangeven waar alle leden wonen. Dat wordt voorlopig wel anoniem, want we zouden niet willen weten dat belangrijke opiniemakers binnen de club wonen buiten het gebied waarop Albatros zich (vooral qua jeugd) op richt.

Die buurt heeft trouwens tegenwoordig een smoel: Stadsdeel Oost. Vroeger was dat nog gesplitst: twee derde van de jeugd kwam uit Oost-Watergraafsmeer en een kwart uit Zeeburg. En dan blijft er nog een piepklein deel over dat net buiten Oost woont. Maar goed, dat kunnen lezers van de nieuwsbrief volgende week allemaal te weten komen, als deel 2 van deze time-out verschijnt. Snel abonneren op de nieuwsbrief is geboden!

Intussen mogen Mila en haar Opa alvast gaan denken, wat zij in de volgende time-out schrijven. Die kan nog makkelijk voor haar verjaardag klaar zijn.”


SponsorKliks, sponsor jouw sponsordoel gratis!


  1. time-out, wissel, time-out, en terug wissel…

    dat mag wel… 🙂

Geef een antwoord

E-mailadres wordt niet gepubliceerd

*