De papierverspilling van US

Het ligt hier alweer in de prullenbak, het wedstrijdflutje van US. De eeuwige studenten beschreven de situatie voor de wedstrijd tegen Heren 1. Wisten zij dus veel… “Albatros is een club die erg veel investeert in de jeugdopleiding. Met meer dan 100 jeugdleden is het een club met toekomst.” Scherpe observatie, misschien kunnen ze daar meer mee doen? Helaas is de rest vooral papierverspilling: “Op termijn zal ook het eerste herenteam daarvan profiteren maar op dit moment is het voor Albatros verstandig om nog even naar beneden te kijken.” Blijkbaar is iets nog niet duidelijk.

Bijvoorbeeld dat er vanmiddag drie (!) ex-jeugdleden meespeelden. Dus hoezo ‘toekomst’, waarom op ‘termijn profiteren’? We deden het vandaag. “US lijkt met slechts 1 gewonnen wedstrijd uit drie duels in de eigen hal kwetsbaar. Uit verloren onze mannen nog niet. Een overwinning vandaag zou de statistiek in ieder geval wat logischer maken.” We profiteerden zeker, ten koste van US. Het werd een 1-3 overwinning. Helemaal afbranden doen we het stukje natuurlijk niet. We kijken vandaag inderdaad ‘even naar beneden’ en wat zien daar? Nee maar, het is US.


SponsorKliks, sponsor jouw sponsordoel gratis!


 1. oude invaller

  22 maart 2010 at 10:13

  Dus klopte het US-flutje inderdaad! De jeugd blijkt voor Albatros noodzakelijk omdat de oude garde het zonder niet redt!
  Alle gekheid op een stokje: als de jeugd inderdaad het verschil maakte (volgens Rik), dan is dat alleen maar een goede zaak.

 2. Rik

  21 maart 2010 at 14:30

  Heren 1 speelde met drie invallers van een lager team, waarvan twee ex-jeugdspelers. Dat zal het verschil wel zijn geweest :).

 3. Blijkbaar toch pijnlijk dat een promovendus gewoon tweede staat….al is het maar het zesde team van een vereniging 😉

  Afgezien daarvan, goed gedaan…tegen een team zonder wissels en met invallers uit een lager team…gelukkig konden jullie daar wel van winnen in tegenstelling tot jullie thuiswedstrijd…

 4. Had US nou maar even naar beneden gekeken ipv Albatros, dan hadden ze ons in deze competitie misschien aan zien komen stormen!
  We hebben nog slechts 3 punten achterstand, met een wedstrijd minder gespeeld…

Geef een antwoord

E-mailadres wordt niet gepubliceerd

*