100 CMV & jeugdleden voor AlbatrosFeest bij Albatros: de CMV & Jeugdafdeling bestaat uit meer dan honderd (100!) kinderen, de club is daarmee de grootste volleybalvereniging in Amsterdam voor de nog niet volwassen speler. Felicitaties zijn er dan ook voor de jeugdcommissie, trainers, coaches, scheidsrechters en betrokken ouders. Voor een overzicht van belangrijke gebeurtenissen en een lijst van namen van mensen die Albatros hoog heeft zitten:

Dankwoord
Een dankbetuiging voor de fanatieke Jeugdcommissie, onder de bezielende leiding van Eveline (Dames 4), met naast haar vertrouwde krachten als René vd. B., Jan, Henk, Robert, Davey en Ronald. Deze trainers/ coaches konden het niet zo goed doen zonder hun assistenten: Amanda, Remco, Rinske, Annemarijn en Cor.

Coaches
De andere coaches: Ruben, Cecile, Amarens, Marianka, Hans, Lija en Arjen: bedankt! Jan Mini en Manna bedankt voor de zaaldiensten. Scheidsrechters als Annette, Duco en Marjan, René H. als secretaris en Dana als penningmeester: bedankt! Dan vergeten we bijna ouders en spelers die een enkele keer een helpende hand boden: Celine, Mila, Koen, Marc, Marion, Ingrid, Lisbeth en Femke. Bedankt!

Aan alle mensen die niet genoemd zijn: ook jullie enorm bedankt. Aan alle besturen die geen vrijwilligers kunnen vinden: wij geven graag advies. Albatros heeft enorm veel mensen die een steentje bijdragen, zij zijn de vereniging. Onze dank is groot, mijn dank is groot.

Rik

Terug in de tijd
12 december 2011
Jeugdteams en mini-teams spelen het familie/vriendentoernooi. De club telt 6 jeugd en 7 gevulde CMV-teams, Albatros 9 heeft geen spelers. Het team zal in januari weer opgevuld worden. De club telt dan meer dan 100 leden onder de 18-jaar.

11 februari 2010
Voor het eerst traint de jeugd van Albatros twee keer in de week. Op donderdag 11 februari 2010 is het zover, de jeugdteams krijgen extra technische aanwijzingen binnen een uur. Coaches, ouders en natuurlijk spelers zelf merken dat ze beter worden en veel meer plezier hebben.

3 februari 2010
Mini-leden bedenken een eigen Hakka, een openingslied/ dansje voor de training.

29 maart 2009
CMV team 12 ziet het licht. De club telt dan ‘slechts’ drie jeugdteams, tegenover de huidige zes van nu. Ondertussen bestaat ook CMV 14!

2 februari 2009
De grote hoeveelheid CMV & jeugdleden past niet meer op één trainingstijd. Daarom wordt er ruimte gemaakt om op twee verschillende tijden te trainen.

19 april 2008

Jeugd 1 speelt de eerste wedstrijd in de nieuwe Wethouder Verheijhal. De nieuwe hal heeft ruimte voor negen mini-velden. Tijdens de training worden er twee keer drie CMV-velden gebruikt. De nieuwe hal biedt  ruimte voor nog meer leden.

1 september 1975
Trainster Manna richt bij Albatros jeugdvolleybal op. De club bestaat al sinds 1951, toch komen pas 24 jaar later de eerste twee leden. Het zijn het nichtje en het neefje van Manna.

En verder: organiseerden we nog meer familietoernooien, nam een CMV-team een Regiobeker mee en speelden we samen met Vono onder de naam VonoTros, waardoor we het volleybal in Noord levendig hielden. Om maar iets te noemen.


SponsorKliks, sponsor jouw sponsordoel gratis!


  1. Gefeliciteerd met het 100ste jeugdlid! Goed gedaan! Het was een gezellig familie-toernooi met grote opkomst.
    Dank voor de organisatie en de attenties, sportieve groet Marianka

Geef een antwoord

E-mailadres wordt niet gepubliceerd

*