Het is bizar hoeveel teams van Albatros op de tweede plek staan. Zo vervullen Heren 2, Heren 3, Heren 4 en Heren 5 die rol. Daarvan hebben alleen nog het derde en het vierde team uitzicht op de eerste plaats. Tegenover de geweldige resultaten staat Ă©Ă©n enorme domper: Heren 1 is gedegradeerd naar de derde klasse.

Dames
In het opmerkelijke rijtje staat geen enkel damesteam. Dames 1 staat wel derde in de jaarcompetitie en daarbij is dus nog van alles mogelijk. Dames 2 is gedegradeerd naar de vierde klasse. Dames 3 heeft nog punten nodig(?) en Dames 4 eindigt in het midden.

Jeugd
Van de jeugdteams doet Jeugd 5 het zeer goed; coach Lija is al bijna kampioen. Ook CecilĂ© heeft met Jeugd 2 bijna de kampioensbal gemachtigd. Het sterrenteam Jeugd 1 heeft ook nog de eerste plek in handbereik. De uitslagen van de 8 CMV-teams en de overige jeugdteams komen nog. Hoe de sets ook zullen vallen de komende weken, het seizoen kent vele hoogtepunten en helaas ook een paar enorme diepe gaten… Succes met de laatste wedstrijden!