Armixtos broekje nekt Heren 2


De spelverdeler van Heren 2 was zijn broekje vergeten en trok dat van Armixtos aan. Het groene geval zorgde echter in de eerste twee sets voor wat jeuk bij Davey, wat het spel niet bevorderde. Ook in de twee andere sets wisten de vogels geen vuist te maken tegen West. Eerder op de avond wist Heren 1 wel te winnen van Arena met vier tegen he-le-maal niks. Daarmee is Heren 1 ook volgend seizoen zeker van een plek in de tweede klasse en strijdt het nog mee voor de titel. Heren 2 moet in de laatste twee wedstrijden nog wel punten pakken, maar de voorlaatste in de poule heeft een zwaarder programma. Hierdoor is handhaving in de derde klasse vrijwel zeker.


SponsorKliks, sponsor jouw sponsordoel gratis!


 1. Beste Heren 2 en vooral Davey,
  Het spijt mij te horen dat mijn broekje voor zulke ongenoegens heeft gezorgd!
  Wel heeft Davey mij mobiele nummer genoteerd en hij zou mij zaterdag een belletje geven om het broekje terug te geven. Ik helaas niets meer gehoord. Er zal wel wat mis gegaan zijn.
  Ik heb dinsdag alweer mijn volgende wedstrijd en zou graag mijn eigen jeukbroekje terug krijgen voor die wedstrijd.
  Davey, mijn nummer is 06 – 138 438 50. Ik hoor graag van je.

  Groeten, Joost, Armixtos, Heren 5

Geef een antwoord

E-mailadres wordt niet gepubliceerd

*