Fimpje: Time-out Killay: ‘De imitator’

Barman Killay blijkt over een breed scala aan kwaliteiten te beschikken… “Nou bij deze heb ik de Time-out ontvangen van Sanne. Ik wil best wel een stukje schrijven over de mannen van maandag. De mannen van maandag houdt in de Albatros-mannen die op een maandag even lekker een borrel nemen na het trainen. Hier en daar heb ik informatie ontvangen, en wat me eigelijk opvalt is dat de mannen van maandag best wel redelijk vrouwelijke kantjes hebben. ZE ZEUREN CONSTANT. NOOIT TE VREDE. Ofhoewel over de service dat ik bij hun afleg, heb ik weleens een complimentje ontvangen en daar ben ik dankbaar voor.” Voor een filmpje van de Arno imitator:

“Ik als barman wil het graag meer sfeervol maken dan hoe het eerst was met muziek. Maar de mannen van maandag zijn zo eisend, dat het eigenlijk de ene oor in gaat en de andere oor weer eruit gaat. Volgens de mannen van maandag willen ze ook graag meer vrouwelijke bondgenoten aan de bar hebben. Om eerlijk te zeggen: ik zie al een vooruit gang want afgelopen weken zijn er meer vrouwen aan de bar dan de mannen.

Ik snap de mannen van maandag nog steeds niet, want afgelopen donderdag waren uiteindelijk vrouwen aan de bar en ze bleven zelfs tot het bitter eind en vervolgens gaan de mannen van maandag na 1 borrel al naar huis ?….WHY ? Je vraagt, je krijgt het, en het is nog steeds niet goed.

Nou, om het goed te maken mannen….heb ik even een time-out na gespeeld van Arno, tijdens een wedstrijd als hij moet coachen bij dames 1. Ik weet het Arno, ik ben de slechte imitator aller tijden.


SponsorKliks, sponsor jouw sponsordoel gratis!


  1. Ooh jah dat stukje was is nog ff vergeten..

    De volgende time-out krijgt 1 van de tweeling.. van dames 1

    Ik zal ze zo snel mogelijk aanspreken…

    Edit: 1 van de 2? Het is een tweeling, dan doe je ze toch gewoon allebei!

  2. Wie krijgt nu de volgende Time-out?

  3. Kilay, heel erg leuk 😉 muahahhahahah 😀

Geef een antwoord

E-mailadres wordt niet gepubliceerd

*