Beijneshal
Met een buik nog gevuld met oliebollen en een lever die de champagne nog niet helemaal te boven was, heeft Heren 1 maandagavond de eerste wedstrijd van het jaar gespeeld Ć©n gewonnen (2-3). Waar andere teams, met uitzondering van Dames 1, een halfjaar competitie spelen, mochten de mannen in het nieuwe jaar direct aan de bak: de jaarcompetitie-trein stopt voor niemand. En zo werd de training ingewisseld voor een wedstrijd in Haarlem. In de Beijneshal speelden de mannen en Giorgio alsĀ jonge jongen tegen Spaarnestad op een pijnlijke vloer.

Vloer
Met pijnlijke knieĆ«n stapte spelverdeler Rik gisteravond van het veld. Toch een oliebol te veel gegeten? Kan. De slechte conditie van de vloer zal het vermoedelijk geweest zijn.Ā ‘Vloer Beijneshal is blessureveld’, kopte hetĀ Haarlems DagbladĀ eind december 2013. Dat is aan den lijve ondervonden. In maart gaat Heren 1 weer naar Haarlem, hopelijk treffen ze dan een nieuwe vloer aan.

Vijfsetter
Heren 1 ontpopt zich net als Dames 1 vorig seizoen als een ware ‘maximale-uit-de-contributie-halen’ team. De Haarlemse volleybal combinatie werd met 2-3 aan de kant geschoven. Met het mixtoernooi van vorige week was het al weer even geleden dat het team getraind had en dat was te merken.