Hoe staan onze teams ervoor?


Samen speelden we 75 wedstrijden, 264 sets, waarvan we er 10 meer wonnen dan dat we verloren: 137 om 127. Dat alles resulteert in de bovenstaande lijst. Met een kop-staart rol voor de damesteams: Dames 1 met aanvoerster Trea vervult de onderste plek, terwijl tweelingzus Aleid het met 18 punten uit vier wedstrijden, vier punten los staat. Promotie naar de tweede klasse lijkt voorlopig niet meer dan logisch voor het beste team van de club.

Koplopers
Het combinatieteam met US staat eerste, terwijl Jeugd 1, 3 en 6 op de tweede plek staan in hun poule. Beste herenteam is Heren 3, waar promotie naar de vierde klasse in handbereik lijkt. Maar met nog meer dan de helft van de wedstrijden te gaan, is alles nog mogelijk. Dat geldt nog meer voor de vrouwen van Dames 1: die hebben een jaar competitie, het kan nog alle kanten op.

Momentopname
Uiteraard geeft het bovenstaande beeld een vertekend beeld: het geeft niet weer of concurrenten minder of meer wedstrijden gespeeld hebben. Het betreft hier een momentopname, de eindrekening volgt in december als de p/d-wedstrijden gespeeld zijn.


SponsorKliks, sponsor jouw sponsordoel gratis!


  1. xa4 klopt niet! We hebben 5 wedstrijden gespeeld en 5 sets gewonnen

Geef een antwoord

E-mailadres wordt niet gepubliceerd

*