Hoe zag het jaar van Albatros eruit? Een selectie van het meest opmerkelijke bericht van elke maand. 

 


Januari – Nieuw in 2013 is de thuisspeeldag van Albatros op woensdag. Voor het eerst zijn er soms wel acht wedstrijden van de vogels op één avond. Het zorgt voor meer publiek op de tribunes en dus meer gezelligheid.


Februari – Een mixteam van Albatros wint het Glow in the Dark toernooi van Uvo. Geen bitterballen maar een taart als prijs, dat proeft toch wel even net anders.


Maart – Zowel Heren 1 als Dames 1 winnen mede door de inzet van Sanne’s.


April – Het eerste herenteam van Albatros wint de promotiewedstrijden en mag ein-de-lijk naar de eerste klasse.


Mei – Het eerste Jeugdkamp Albatros is een groot succes. Het was een fantastisch leuk weekend.


Juni – De sporthal wordt verruild voor gras en zand. De hele zomer is er Oosterparkvolleybal en wordt er beachvolleybal gespeeld.


Juli – Vlak voor de zomer gaat een gemixte groep van de senioren een weekend weg om te volleyballen in Venhorst. De eerste dag wordt er ruimschoots gewonnen en dat levert de bovenstaande foto op.


Augustus – Interviews met slechts tien van de zovele bijzondere leden geven een aardig beeld van de draaiende krachten van Albatros.

 


September – De Algemene ledenvergadering van Albatros wordt gehouden, Jan en Rik wisselen van functie, de rest is geschiedenis.


Oktober – Verenigingen hebben de grootste moeite om scheidsrechters te leveren, blijkt uit onderzoek van het Clubblog.

November – Met groot machtsvertoon wint Dames 5 een set met 25 tegen niks.


December – Het was al het beste CMV-team van Amsterdam, maar als jeugdteam ging dat nog eens moeiteloos verder. Jeugd 6 kreeg deze fantastische taart. Ook geweldig was hoe Dames 5 met 26 speelsters het kampioenschap binnensleepte en Jeugd 3 ook ongeslagen kampioen werd.

Slechts drie filmpjes werden dit jaar zelf geproduceerd: